top of page

Gjeterhundkurs 2023

Norsk Briard Klubb inviterer til gjeterhundkurs for medlemmer i Norsk Briard Klubb 2022 (det kan komme flere kurs).

Instruktør: Ørjan Halvorsen.

 

Helgekurs Vågå 14-16. juli 2023 (uke 28) - FULLT
Ukeskurs Vågå 31. juli-4 august 2023 (uke 31) - FULLT
Helgekurs Vågå 8-10. september 2023 (uke 36) - FULLT

 

Påmeldingsfrist: Senest 4 uker før kursstart.

Pris ukeskurs: kr 4000,- + overnatting
Pris helgekurs: kr 2500,- + overnatting

 

For kursene i VÅGÅ:

Kurset starter på kveldstid første dag, da med teori og bli-kjent-kveld. Etter teori samles vi gjerne rundt bålet for hyggelig samvær.

 

Praksis foregår enten i en innhegning som ligger i tilknytning til campingplassen der vi bor (kurs tidlig på sommeren) eller på et større innhegnet område ca 2 km fra campingplassen. Vi starter rundt kl 9 og holder på utover ettermiddagen slik at alle hundene får prøvd seg like mye i løpet av dagen.

 

Dersom det er ekstremt varmt, kan det hende man starter svært tidlig på morgenen, tar en pause i løpet av den varmeste tiden på dagen, og starter igjen med trening på kvelden. Dette tilpasses etter forholdene.

Kursene avholdes på Skåra Camping i Vågå (ved Lemonsjøen), og innkvartering skjer på campingplassen. Campingplassen har flere hytter til utleie. Det er ikke veldig høy standard på hyttene.
 

Mat ordner man selv. Det er også mulig å ha med telt eller campingvogn/bobol, men det er ikke veldig god plass til dette på campingplassen. Dersom man ønsker overnatting med høyere standard, finnes det alternativer, men da må man ordne dette selv.

 

Påmeldingen er bindende – klubbens medlemmer vil bli prioritert først. Om kurset ikke er fullt, vil andre også få mulighet til å delta.

 

Påmelding sendes til:
Siri Guldseth, e-post: siriguldseth@gmail.com
eller påmelding via PM på Facebook.

20210609_140213-b.jpg
bottom of page